dilluns, 12 de març del 2012

UE Santperenca 2 - Campdevànol 2

Bon empat contra el líder, un equipàs que juga molt bé a futbol...però nosaltres vam demostrar que també som un bon equip. Amb els equips de dalt havíem jugat bé però sense sort...i almenys aquesta jornada vam poder empatar cap al final.

Tot el partit va ser força igualat, tot i que a la primera part hi van haver menys ocasions. Però demostrant la seva qualitat, el Campdevànol, primer en una jugada per la banda rematada al mig, i posteriorment amb un golàs per l’escaire des de molt lluny, es posava 0 a 2 al minut 25, que feia pintar les coses molt malament per nosaltres...tot i que fins llavors no estàvem fent un mal partit. Tot va seguir igualat, però crec que va ser clau poder marcar just abans del descans, amb un gol d’en Vaque. Amb l’1 a 2 tot estava obert a la segona part.
A la segona part vam sortir convençuts que podríem donar la volta al partit, tot i saber la dificultat de jugar contra un equip amb grans jugadors i amb les idees molt clares. La sensació era d’igualtat, però el Campdevànol va tenir un parell d’ocasions clares per sentenciar...i no ho va fer. Nosaltres arribàvem prop de l’àrea amb intenció però sense ocasions clares. Fins que a pocs minuts del final, l’Eloi empatava a 2 amb un golàs, després de fer una paret i driblar dos defenses seus. I al final encara un ensurt, en una jugada on el Campdevànol falla un u contra u amb en Vinyo després d’una errada nostra...i després l’àrbitre assenyala una falta a la frontal que ells van llençar fora.
En definitiva, va ser una gran alegria, i crec que un premi merescut pel bon partit que vam fer en general. Crec que el resultat és just, i crec que ja ens tocava puntuar amb un dels equips de dalt. Fina ara havíem fet bons partits sense premi.
Ara ens ve un calendari teòricament més assequible, amb equips de la zona mitja i baixa. Seran partits molt difícils igualment, molts equips s’hi juguen el descens, però hem d’anar a la nostra, intentar fer bons partits i amb intensitat, per intentar acabar el més amunt possible. Qualitat en tenim...i si hi posem el coratge segur que anirem bé.