dilluns, 1 d’octubre del 2012

Caldes de Montbui 1 - UE Santperenca 1

Un altre puntet, aquest cop més valuós perquè és fora de casa. I un punt valuós perquè l’equip segueix millorant i segueix creixent. Tot i això, les ganes de guanyar hi són!!!

A la primera part vam jugar molt bé. Si bé és veritat que els primers deu minuts van ser pel Caldes, després ens vam posar, vam dominar i vam arribar... però no vam concretar les ocasions, i ells en una falta que rebotava a la barrera van fer l’1 a 0. La sort és que vam seguir igual, i al cap de pocs minuts en Sergi Jufré va empatar rematant una falta ben centrada per en Rafa. Fins el descans, poca cosa més.

La segona part va ser diferent, sense tantes arribades pels dos equips i amb menys control del joc. Ells van disposar sobretot d'ocasions en faltes properes a l’àrea, i nosaltres en alguna arribada per banda. Cal destacar que l’àrbitre els va anul·lar a ells dos gols per fora de joc, el primer dubtós, i el segon clar...tot i que era al minut 90 (i a la contra, si el seu porter no arriba a estar atent segurament ens haguéssim emportat la victòria).

En resum, resultat que s’ha de valorar, i destacar la bona feina de tot l’equip. S’ha de seguir així. En una lliga tant igualada on cada partit és competit, la serietat i la consistència ha de ser la nostra principal arma. Començant per diumenge quan ens visita el Campdevànol, un equipàs cridat a estar a dalt, però als quals podem plantar cara com ja vam demostrar l’any passat.