dilluns, 8 d’octubre del 2012

UE Santperenca 2 - Campdevànol 0

Ja era hora!!! Gran victòria ahir contra un dels equips més potents de la categoria. I a més, crec que va ser totalment merescuda i fruit d’un gran partit per part de tot l’equip.

La primera part va ser nostra i vam jugar a un gran nivell. Va ajudar que al minut 10 ja guanyàvem 2 a 0, després dels gols d’en Roger després de recuperar una bola i d’en Sergi Jufré rematant un córner. El resultat ens va donar tranquil·litat, i l’equip va defensar en tot moment molt bé i com a grup. En tota la part, un equip com el Campdevànol només va tenir algun xut de llarga distància. I en atac vam estar bé, sense gaires ocasions però tenint el joc controlat. I haguéssim pogut fer el tercer en una vaselina d’en Roger que va anar al travesser.

La segona part va ser un pèl diferent, amb més domini del Campdevànol però nosaltres vam seguir defensant bé. Vam concedir poques ocasions, ells només van crear perill a pilota parada. I en atac vam aprofitar els espais que ens van deixar per donar-los-hi algun ensurt a la contra. Ja al tram final, vam disposar de dues grans ocasions, en un remat d’en Piella en una contra que va marxar alt per poc i un xut al pal espectacular d’en Piquer des de lluny.

Aquesta és la línia. Cada dia que passa millorem i tenim més clar a què juguem. I si a això l’hi sumem l’actitud d’ahir de tots plegats, la cosa anirà bé. Contra grans equips com el Campdevànol és fàcil motivar-se i donar lo millor de cadascú, però hem d’aconseguir que tingui continuïtat en tots els partits, independentment del rival. Per tant, hem d’anar a Riudeperes a totes!!!