dilluns, 14 de gener del 2013

UE Santperenca 5 – Moià 3

Va ser una bona victòria, on vam ser justos vencedors. Sembla que comencem a fer-nos forts a casa, cosa importantíssima d’aquí al final.

A part dels primers 10 minuts on el Moià va estar millor, la resta de part va ser nostra. Vam crear ocasions clares i no en vam concedir. Tot i així, al descans vam arribar amb empat a 1. Primer ens vam avançar per mitjà d’un bon remat de cap d’en Melo després d’una bona jugada on  ells van protestar que la pilota havia sortit, i ells van empatar a través d’un penal dubtós i discutit per nosaltres.  Pel què s’havia vist, resultat injust, però el bon joc nostre ens feia ser optimistes.

La segona part va ser més d’anada i vinguda, potser provocat per l’excitació que donen els gols. Al primer minut en Xevi Vergés ens avançava de falta i al cap d’uns minuts en Vaque rematava de cap una gran jugada d’equip per posar el 3 a 1. Però quan semblava que arribava la tranquil·litat, ells van fer un golàs per tot l’escaire després d’un bon retall. No ens vam posar nerviosos i vam seguir arribant, i novament en Melo posava el 4 a 2 amb una bona vaselina. I es va repetir el guió: un altre golàs del 10 del Moià per tot l’escaire per deixar el partit obert i amb emoció...una emoció que s’acabava amb un altre gol de cap d’en Vaque a pocs minuts pel final.

En resum, bon partit nostre, fent les coses bé, creant ocasions i concedint-ne poques, estant concentrats i creient en el què estem treballant. Segur que podem millorar coses, però aquesta línia ens farà tirar amunt segur. Ara bé, cal confirmar-ho en els propers partits, en dues sortides molt complicades a Sant Hipòlit i a Torelló. Però amb aquesta actitud plantarem cara segur i ens podem emportar la victòria.