dilluns, 21 de gener de 2013

Voltregà 3 - UE Santperenca 1


La derrota va ser una llàstima. En conjunt no vam fer un partit per perdre, però el major encert del Voltregà els hi va donar els 3 punts.

La primera part va ser nostra. Vam ser millors, vam tenir més ocasions i fins i tot ens vam veure perjudicats per decisions arbitrals en accions decisives. Però no és excusa, si haguéssim estat encertats de cara a gol, haguéssim marxat al descans guanyant...i resulta que vam marxar amb un 2 a 0 en contra, fruit de dos contraatacs del Voltregà.

La segona part va ser diferent. Vam poder jugar menys i el Voltregà va controlar més el partit, i va disposar d’algunes ocasions per sentenciar. Nosaltres en vam tenir poques, la veritat. Però als minuts finals el partit va guanyar intensitat, i vam poder retallar distàncies amb un golàs d’en Vaque a 10 minuts del final que ens donava esperances. Vam arriscar per intentar empatar, però tot es va acabar quan a l’últim minut el Voltregà va fer un golàs de vaselina des de gairebé el mig del camp.

Cal seguir. El resultat va ser dolent però la imatge no. Aquesta és la línia...però intentant estar més encertats a davant i a darrera. Dissabte tenim el derbi a Torelló. És un camp difícil, però és el millor dia per canviar la dinàmica. La primera volta s’ha acabat amb menys punts dels que esperàvem...i segurament dels que mereixeríem. Però és el què hi ha. Segur que la segona serà molt millor. Pit i collons.

Força UE!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànims nois! Amb ganes dissabte segur que trobarem la victòria!!!

Força santperenca!