dilluns, 18 de març del 2013

Roda de Ter 3 - UE Santperenca 2


Un pal. La derrota d’aquest diumenge es pot definir així...sobretot per com es va produir. Un punt al camp del líder ens hagués anat bé de cara a la classificació però sobretot a nivell anímic.

Ens vam enfrontar a un bon equip, que va a dalt per algo, i sense fer un gran partit vam tenir la opció de puntuar. Però novament errors puntuals ens van condemnar..

Ens vam avançar a la primera part per mitjà d’en Vaque, que va rematar una bona jugada d’en Melo. El Roda va tenir alguna ocasió, però sobretot creava perill a pilota parada. En aquesta primera part vam estar bastant bé, i en molts minuts vam ser superiors, i sobretot semblàvem tenir el partit controlat.

La segona part no va començar malament, però un error individual regalant la pilota al seu davanter va fer que en Vinyo fes penal, que ells van transformar. Amb l’empat el Roda va apretar, però sobretot feia perill en xuts de lluny i novament a pilota parada. I en un córner van fer el 2 a 1, després que en Vinyo no pogués tocar la pilota a la sortida i que un d’ells rematés sol a l’àrea petita. Tot semblava complicar-se molt, però al cap d’uns minuts vam poder empatar de penal (per unes mans) transformat per en Vaque. Fins al final joc travat, i quan tot semblava indicar que acabaríem amb empat ells al minut 96 van fer el 3 a 2 en una contra. És error nostre, però aquí l’àrbitre va ser decisiu. Explicarem els fets: l’àrbitre diu que afegeix 3 minuts, després demanem quan portem i diu que estem al minut 49, llavors tenim un sac de banda per sacar on demanem un canvi...que l’àrbitre no ens deixa fer i on tothom pensava que ja pitava, segueix la jugada, va a fora a favor del Roda, saquen, deixa seguir, ens fan el gol, el celebren...i encara els hi deixa fer un canvi a ells. Tothom ha d’assumir els seus errors, començant per nosaltres en els gols en contra, però l’àrbitre també té responsabilitats en la nostra derrota. Els àrbitres es poden equivocar en un penal, un fora de joc, una targeta, una falta, etc... (com va passar, passa i passarà sempre, és molt difícil veure totes les jugades correctament), però el que realment fa mala pinta i emprenya més és que es produeixin fets com aquest, de criteri, de diferències entre equips, de no complir el què diu... No és just...

És evident que quan tens una dinàmica negativa tot et va en contra. Però hem de sobreposar-nos i superar les adversitats. Hem de treure el caràcter, més que mai, tots junts empenyent i amb confiança. Aquest diumenge hem de guanyar si o si. Com sigui. Pit i collons!!!

Força UE!!!  

1 comentari:

Peperoo ha dit...

Sempre passa el mateix al camp del roda.
Hem de continuar igual.