dimarts, 28 de maig del 2013

Moià 2 - UE Santperenca 0 (tornarem!)


Poques coses a dir. No vam fer un bon partit i vam perdre a Moià, en un partit que ens deixa virtualment a Quarta Catalana. Feia massa dies que jugàvem amb foc...i al final ens hem cremat.

Ells van ser millors tot el partit i van tenir ocasions de sobres, i nosaltres gairebé res, però a la segona part vam enviar una pilota al pal que hagués significat l’empat i hagués canviat el panorama.

El Moià va jugar motivat, molt millor que a la primera volta. I no es van portar bé (almenys alguns): comentaris despectius de si baixaríem, penal xutat pel seu porter, cava als vestidors...hi ha coses que sobren. Tot i que (segurament a part d’alguna trucada) esportivament no s’hi jugaven res, nosaltres no esperàvem un partit fàcil i així va ser. Però no cal humiliar i vacil·lar als rivals. Hi ha coses que queden marcades, i alguns no ho oblidarem.

Si juguem a Quarta jugarem amb dignitat, amb orgull i amb ganes de defensar aquesta samarreta. Són moments tristos, però no és cap drama. Sap greu per l’esforç de tota la temporada, però som un club destinat a això, a pujar i baixar. Tenim els recursos que tenim, però lo millor que tenim és que hi ha molta gent que s’estima aquests colors. 

Tornarem. Passarà un, dos, o cinc anys...però tornarem!


Força UE!!!