dimecres, 8 de maig del 2013

UE Santperenca 1 - Sant Feliu de Codines 3

Nova derrota contra un dels equips punters de la categoria. Tot i que la seva victòria és justa, en general va ser un partit igualat, però no vam sortir del tot endollats i això ens va passar factura. A la segona part vam donar més guerra, hi vam posar més ganes i vam apretar. Però va ser un partit sense ocasions.

Novament no vam tenir sort amb l’àrbitre, que no va voler xiular penal (i la conseqüent expulsió) a la primera part quan ja perdíem 0 a 2 i ens hagués donat opcions de remuntada, però no podem oblidar que també ens van penalitzar els nostres errors. Poca contundència en el primer i segon gol, i manca de responsabilitat en la marca del tercer.  No ens poden fer un altre cop dos gols a pilota parada. Sabem que ens costa fer gols...doncs hem de fer el possible perquè no ens en facin. El nostre gol el va marcar en Sergi Jufre a l'últim minut.

A passar pàgina i a pensar en la final de dissabte contra el Rodenc. És una final, que de guanyar-la gairebé asseguraríem no quedar dels tres últims. Per tant, sent tots conscients del què ens juguem, hem de sortir amb l’actitud, la concentració i les ganes necessàries.  Som-hi nanos!!!