dilluns, 16 de desembre de 2013

Montesquiu 0 - UE Santperenca 3

Seguim en bona dinàmica i amb un bon avantatge al liderat després  de la victòria d’ahir al camp del Montesquiu. Tot i que no van bé, sempre és un camp perillós i on s’ha de jugar seriós si vols guanyar. I ho vam fer.

Jo crec que vam ser millors que ells tot el partit excepte uns 15 minuts a la primera part on es va igualar i on ells van tenir una ocasió per marcar. Però al final de la primera part vam fer dos gols que ens ho posaven tot de cara. Primer en Yassine rematant una bona jugada de l’Aleix i després en Carles en una contra van batre el seu porter, que per cert va fer un gran partit i va evitar una golejada més àmplia.

I a la segona part vam controlar, dominant i arribant. I tenint ocasions. Tot i així només vam poder concretar la de l’Aitor que va rematar una altra bona jugada de l’Aleix. Ells només en van tenir una que hagués suposat l’1 a 2, però el davanter va rematar fluix.

Cal seguir així i anar a Sant Boi a guanyar. És un altre camp complicat, en dates complicades pels sopars que hi ha divendres, però una victòria ens deixaria en una situació òptima per poder començar el 2014 amb un bon marge. I la victòria faria que el sopar del vespre fós el màxim d’alegre. Som-hi nois!!!


Força UE!!!