dilluns, 25 de novembre del 2013

Roda de Ter 1 - UE Santperenca 2

I aquest dissabte va tocar una victòria de les que agraden: sent millors, remuntant...i marcant al descompte!!! I a més en un camp on el futbol sempre havia set injust amb nosaltres.

Tot i la importància del partit no vam sortir bé. El Roda va ser millor la primera mitja hora, nosaltres estàvem poc agressius i amb poca intensitat, i ells són un equip amb bons jugadors que saben jugar. I va arribar el seu  gol en un rebot després d’una falta. El gol feia justícia. Nosaltres havíem fet molt poc. El darrer quart d’hora la cosa es va igualar i vam començar a dominar, amb arribades tot i que sense ocasions clares.

Al descans la reflexió era clara: havíem d’anar a més i podríem remuntar. I vam sortir molt bé. Amb intensitat, ben col·locats, amb ambició i jugant bé a futbol. I això va permetre que fóssim els clars dominadors, sense concedir cap ocasió al Roda, i arribant a la seva àrea. Quan ja arriscàvem més, jugant amb 3 a darrera, i a falta d’un quart d’hora pel final, en Sergi Serra rematava molt bé una gran jugada d’equip. Golàs. Quedaven minuts, i vam disposar d’ocasions, però fins al descompte no vam marcar l’1 a 2 definitiu quan l’Aleix creuava molt bé la pilota davant el porter. I és clar, eufòria!!!!

A part de l’alegria pels 3 punts i com es va produir la victòria, cal destacar l’actitud de tot l’equip, especialment a la segona part. I tot i que teníem baixes, tothom qui va participar va fer que no es notessin i ho van donar tot per tirar endavant. Cal seguir així. La dinàmica és bona i la situació també, però no ens podem confiar perquè encara queda molt.