dilluns, 9 de maig del 2011

Fins el final: UE Santperenca 3 - Llerona 2

Patint, i segons sembla sense jugar bé, però es va guanyar. Encara no estem salvats, però vam fer un pas molt important cap a la permanència.
Com que era fora i ningú més farà la crònica, m'he permès agafar la crònica d'en Vilalta a El 9 Nou: "Vaqué es va convertir en el protagonista del partit entre la Santperenca i el Llerona (jugat a Torelló per les obres al camp de Sant Pere), ja que de les seves botes van sortir els tres gols dels locals. Els dos equips s’hi jugaven molt en el partit, donada la seva classificació. Tot i que el ritme del partit sempre va ser visitant, els locals a base d’impulsos es van fer amb el partit en els minuts de descompte quan els visitants s’havien quedat amb nou homes. A la primera meitat, el domini de la pilota per part visitant es va veure recompensat quan Sala va fer pujar el primer gol. A partir del gol, Vaqué es va posar l’equip a l’esquena i va provocar un penal que ell mateix va transformar. La jugada clau fou a la segona part, un possible penal en l’àrea local que amb les protestes de l’equip visitant van suposar l'expulsió de Sala. Amb deu homes, els visitants es van avançar en el marcador, i quan tot ja semblava sentenciat va sorgir de nou Vaqué, que a la contra va fer l'empat i va donar el gol de la victòria en minuts de descompte." (que va fer en Marc Escarrà).
He parlat amb diversa gent, i sembla ser que no vam estar bé. El joc pot fallar, però l'actitud, les ganes i l'esperit d'equip mai poden faltar. No sé si és el cas o no, però ens hi estem jugant molt com per renunciar a una cosa tant bàsica. Ara vénen partits difícils, però ens en sortirem.

Força UE!!!

PD: Xeixa solutions. Si senyor nano, vas aparèixer quan més et necessitàvem!!!
PD2: diu que l'arbit ens va afavorir una mica no??? bueno, ja tocava...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats nois, endevant i a mentenir-ho!!!

Anònim ha dit...

va nanos, la temporada és bona, i ara l'hem d'acabar amb la permanència!!!

per cert, divendres a sopar pagat per la junta no???


PD: potser m'hauré de comprar una bici...

Peperoo ha dit...

bona tarda companys , molt bona victòria !!
No crec q fos l¡actitud , ells ens van sorprendre jugant amb molta gent al mig del camp i tocant bé la pilota !! mica en mica vam entrar al partit i quant nosaltres toquem sempre fem perill !!
Crer q per ser acabats d'ascendir podem estar prou contents , de moment no hem patit gaire i jo crec que haguessim pogut quedar força més amunt.

Gran josep vaia crak

Què menges tio?

Anònim ha dit...

Corren rumors que en Vaque se'n va anar al lago Como aquesta setmana... Esperem que no cardi cap catxa com en Piqué!!