dilluns, 3 d’octubre del 2011

Olvan 0 - UE Santperenca 3

Victòria important per anar sumant punts, que ens ha de permetre anar millorant amb tranquil•litat. Va ser un partit de lluita, però bastant noble, i llàstima que al final uns incidents lamentables ho van enfosquir tot.

A la primera part vam sortir millor, més enxufats, i al minut 2 en Gil (que debutava) marcava el 0 a 1. En alguns minuts ells ens van apretar i van tenir alguna ocasió, encara que nosaltres també vam avisar a davant. Però en general, bona actitud i esperit d’equip.

A la segona part vam passar menys problemes, tot i que també vam arribar menys. Crec que el cansament de tots i potser algun canvi tàctic d’ells, van fer que no ens exigissin tant. I a més en Teti, primer al minut 60 amb un bon xut de fora l’àrea, i després a l’últim minut de cap, va posar el 0 a 3 i va fer que el final de partit fós tranquil. Crec que vam estar molt ben posats i amb molt bona actitud. Tot i així, el resultat va ser excessiu, però jo crec que la contundència tant a davant com a darrera va fer que la victòria fós justa.

I al final, la lamentable tangana. Un dels nostres es va equivocar encenent els ànims, i uns quants d’ells es van equivocar anant a per ell. No pot ser que un partit de futbol acabi així, a cops de puny, ja que anem a divertir-nos. Sempre hi pot haver tensió, però crec que la gran majoria vam sentir vergonya del què va passar. Almenys espero que serveixi perquè tant nosaltres com l’Olvan reflexionem del què vam fer malament i que tot això no torni a passar. Per part seva, al seu web, en parlen i sembla que ho tenen clar (cliqueu aquí), assumeixen la seva culpa i demanen disculpes, i per part nostra també sabem el què vam fer malament. També disculpes per la nostra part.

I parlant de futbol, crec que anem millorant, cada cop som més equip, cada cop els nous estan més acoblats, i segur que cada cop anirem a més. La setmana que ve un partit atractiu, maco de jugar, amb rivalitat, sobretot tenint en compte els últims precedents amb el Roda. Serà difícil, però hem d’anar a totes, que ja toca guanyar a casa.

Força UE!!!

1 comentari:

jo ha dit...

Enhorabona per la victoria de la setmana passada! És important anar sumant punts, i a més, en un camp de sorra com era aquell, amb la calor, la pols, l´hora,...
Ara a per el Roda, que ja toca guanyar a casa, aquest partit si que a tothom li agrada jugar.

FORÇA SANTPERENCA!