dilluns, 7 de novembre del 2011

UE Santperenca 4 - Centelles 0

Victòria contundent en el millor partit que hem fet a casa. Sembla que comencem a agafar una bona dinàmica, i sembla que ja no hi ha gafe a casa. I en general, cada vegada som més equip, i es demostra cada setmana que som una bona plantilla, que jugui qui jugui i encara que hi hagi baixes, tothom ho fa bé i l’equip dóna la talla.

La primera part va ser nostra. Vam jugar força bé, sòlids a darrera i amb tranquil•litat a l’hora d’atacar. Tampoc vam tenir moltes ocasions clares, però vam dominar la situació i vam ser superiors. I a més, en Jona s’estrenava posant l’1 a 0 que feia justícia, aprofitant una bola morta a l’àrea després d’un córner. Ells només una ocasió en un gran xut de falta que va anar al travesser.

A la segona va seguir la tònica, tot i que el Centelles va crear una mica més de perill. Però nosaltres vam fer mal a la contra, creant perill i ocasions. En una d’elles, en Benja va fer el 2 a 0, i en una altra, va arribar el penal que en Vaque va transformar per fer el tercer. Ja a l’últim minut, en Jona va fer el 4 a 0 aprofitant un altre córner. En resum, victòria justa i bastant còmoda.

I diumenge que ve a Santa Eugènia, que ara mateix van tercers. Serà un partit molt difícil, i crec que ens pot marcar bastant els nostres objectius a mitjà termini. Si som capaços de guanyar els passem i ens enganxem al grup de dalt, i si no ho fem, seguirem en una zona tranquil•la i fora de perill. Per tant, hem d’anar-hi amb il•lusió, sense cap pressió, sent conscients que costarà però sent conscients que podem guanyar perfectament. Amb ganes i confiança.

Força UE!!!

4 comentaris:

isaac11 ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!

Gran victòria i llençats cap a les primeres posicions.

Jona, a lo Sergio Ramos als corners... jajaja

A veure si el divednres pujo a sopar i us regalo 10 EUR al PKR!!

Anònim ha dit...

Sí senyor nanus!!!

Les coses s'estan fent bé, seguim aixi!!

Ara toca un camp difícil però segur que ho tirem endevant!

Força Santperenca!

Txoki ha dit...

Isaac, diumenge vaig anar a veure els AFA i no hi eres... no devia pas ser perquè plovia, oi??????????? A veure si puges a sopar algun divendres...

A en Jona el número 4 li va donar gol. Penseu que la samarreta està ensenyada...jejeje.

Bon partit diumenge. Però s'ha de seguir i anar a més. Hem de ser ambiciosos i anar a Santa Eugènia a guanyar!!!
Fins al vespre a entreno!!!

Peperoo ha dit...

Issac a veure si és veritat i puges a sopar divendres !!
En zapa ja va venir divendres passat i el cabron es va endur mig bote !!
Vaqué va ser revulsiu des de la banqueta , crec q ha de continuar sortint a la segona part !!! jejeje