dilluns, 30 de gener del 2012

Olímpic La Garriga 3 - UE Santperenca 1

Una llàstima. Vam perdre al cam de l’Olímpic La Garriga en un partit on vam tenir les nostres opcions, però una vegada més, alguns detalls ens van deixar sense puntuar. Tot i així, bona imatge de l’equip, que dóna la cara jugui contra qui jugui.

Als primers 20 minuts de partit, l’Olímpic va ser bastant superior. En aquests minuts ells van jugar molt bé, jugant al primer toc i arribant per bandes...i tot i que donaven molta sensació de perill, tampoc van tenir ocasions molt clares. Nosaltres en aquests minuts tampoc vam estar ben col•locats, i no podíem apretar-los. A partir d’aquí la cosa es va igualar, ells amb més domini de la pilota però sense arribar tant, i nosaltres vam començar a sortir i a arribar...tot i que sense ocasions molt clares. Però en un contraatac seu molt ben portat, al minut 33 es van avançar. Fins a la mitja part poques ocasions més.

I a la segona part nosaltres vam sortir millor. No els vam deixar combinar, vam avisar en alguna contra, i al minut 54, en Quim empatava amb un golàs de falta. A partir d’aquí millors minuts nostres, amb alguna ocasió per posar-nos per davant, i sobretot controlant molt bé en defensa, no permetent que ells arribessin. Però quant faltava un quart d’hora pel final, ells van fer el 2 a 1 en una falta on no vam estar encertats. A partir d’aquí, ho vam intentar en atac...i vam deixar espais a darrera, però ni uns ni altres vam tenir ocasions per marcar. Fins que ja al final, i en una contra després de recuperar la bola, l’Olímpic va fer el 3 a 1.

En definitiva, haguéssim pogut puntuar, però hem de ser conscients que a davant teníem un equipàs. Ens hem de quedar amb l’actitud i mantenir-la, ja que segur que els bons resultats tornaran.

I aquesta setmana...DERBI!!! Ens visita un Torelló en bona dinàmica, que ens ha superat a la classificació. Tots dos estem en una bona posició i no hi ha pressió per la classificació...però aquests partits són macos de jugar i es volen guanyar sí o sí. Animem a tota l’afició a venir al camp i ajudar-nos. Nosaltres ho donarem tot per tornar a guanyar el derbi!!!

Força UE!!!

4 comentaris:

notícia ha dit...

cliqueu a l'enllaç i veureu la crònica i les imatges que han fet de Vallès Oriental Televisió http://votv.xiptv.cat/municipi/la-garriga/la-garriga/capitol/l-olimpic-la-garriga-s-imposa-a-casa-al-sant-perenca

Peperoo ha dit...

Molt bò el video !! hehehehe

No he vist a l'estrella !! on era?

Cristiano ha dit...

Gran gol d'en Quim...... però aquest tiu no tancava els ulls quan tirava les faltes a reventar????......i ara va i les col.loca..... aquest nano cada vegada va a més, espero que la Santperenca no el torni a intentar cedir com cada estiu a qualsevol èquip......

Quim ha dit...

Cristiano...ja ni ho intenten de cedir-me...és una batalla perduda, jejejej.