dilluns, 27 de febrer del 2012

UE Santperenca 2 - Olvan 1

Vam tornar a guanyar!!! Després d’uns partits jugant força bé i perdent, ahir va ser al revés: no vam fer un bon partit però vam guanyar. I ja tocava, havíem de trencar la mala dinàmica.

Al principi no vam sortir bé, i vam concedir un u contra u de l’Olvan que va parar en Vinyo. I fins al minut 10 o 15 no ens vam posar una mica. Vam començar a dominar i vam entrar per bandes, disposant d’algunes ocasions clares que no vam aprofitar. Només en Teti al minut 33 va marcar després d’una bona jugada de l’Ernest. Fins al final de la primera part, haguéssim pogut ampliar l’avantatge.

Només començar la segona part, en Marc Escarrà va fer el 2 a 0 en un bon gol que semblava deixar molt de cara el partit. Però no vam estar bé a la segona part, no vam fer el nostre joc, i l’Olvan es va despertar a base sobretot de penjar pilotes i anar a buscar segones jugades. I en una jugada desgraciada nostre, ens vam fer un golàs en pròpia porta que obria el partit. Fins al final patiment, i sobretot en l’últim tram, on l’Olvan apretava i va disposar d’algunes ocasions clares per empatar. Però per sort, i per trencar la ratxa, els punts es va quedar al Pep Aleix.

Feia falta la victòria per agafar confiança davant dos partits molt macos que ens vénen ara: a Roda i contra el Campdevànol. Hem d’intentar ser nosaltres, i si ho aconseguim, segur que tindrem opcions de guanyar-los.

Força UE!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un partit difícil, però amb el premi dels 3 punts al final.
Ara a seguir sumant, som-hi santperenca!!!

Anònim ha dit...

nova enquesta!!!