dilluns, 11 de novembre del 2013

Ripoll 0 - UE Santperenca 7

Victòria molt contundent a Ripoll. Després de la derrota de la setmana passada era important reaccionar amb victòria, però sobretot amb un bon partit. I el vam fer. Per primer cop aquesta temporada vam jugar amb un camp gran, i segurament ens va beneficiar.

La primera part que vam fer va ser boníssima. Vam jugar, vam tocar, vam estar ben col·locats i vam arribar molt a dalt. Amb el 0 a 0 vam fallar un penal, però el golàs de l’Aleix al quart d’hora va obrir la llauna i ens va permetre seguir jugant amb alegria. Al descans 0 a 5, que crec que va reflectir el què va passar sobre el camp. El Ripoll només va tenir una ocasió que en Generó va treure de sota pals. La resta de gols van ser obra de l’Aleix altre cop, del Ripoll en pròpia porta, i 2 d’en Xevi Expósito.

La segona part va començar amb la mateixa tònica, i al cap de poc en Nil va fer el 0 a 6. Després d’això, vam seguir sent superiors però el partit es va igualar una mica. I no vam ser tant contundents a dalt. Però vam culminar la golejada amb un bon gol de fora l’àrea d’en Xevi Expósito que completava el seu hat-trick.

Ara ja a aparcar aquesta victòria i centrar-nos en els propers dos partits que vénen: contra el Sant Julià i el Roda. Segurament seran dos dels rivals més difícils a la lliga, però en gran mesura dependrà dels partits que fem nosaltres. Estem en una posició privilegiada, i si aconseguíssim dos bons resultats ens assentaríem encara més al liderat. Però costarà...i molt!!!

Força UE!!!

PD: bon viatge per Veneçuela Generó!!! Intentarem continuar a dalt quan tornis d’aquí a 3 mesos!!!