dilluns, 18 de novembre del 2013

UE Santperenca 2 - Sant Julià 1

Difícil victòria aquesta setmana contra un dels equips més forts del grup. Va ser una victòria treballada que no va arribar fins als últims minuts. I jo crec que en el conjunt del partit la vam merèixer.

El partit començava amb dos gols ràpids: primer ens avançàvem amb un bon gol de fora l’àrea de l’Albert Jufre i al cap de poc empatava el Sant Julià rematant un córner. Però després el partit es va estabilitzar. Nosaltres intentant dominar, i el Sant Julià defensant molt ben col·locats i dificultant-nos les arribades. Tot i així, i sense jugar bé, nosaltres arribàvem més a la seva àrea, encara que no hi va haver ocasions gaire clares pels dos equips.

A la segona part crec que vam ser millors. Vam poder jugar més, vam tenir més arribades i no vam concedir ocasions al Sant Julià, que tot s’ha de dir es va estirar una mica més i sortia més quan podia. Semblava bastant clar que si algú marcava guanyaria el partit, i el gol va arribar per la nostra part amb un xut de lluny d’en Rafa a 3 minuts pel final.

Era important guanyar per posar distància amb els perseguidors. I aquesta setmana un altre rival directe: el Roda. Si guanyem seria un pas important, però passi el què passi quedarà molt encara. És un camp on acostumem a jugar bé...però no hi guanyem. Esperem que aquest cop el resultat també acompanyi. Si l’actitud és la dels últims dies, la cosa serà més fàcil!!!


Força UE!!!