dilluns, 28 de novembre del 2011

Moià 1 - UE Santperenca 0

Nova derrota en un partit on vam donar la cara...però al final els punts són el més important. Hem jugat els darrers 3 partits contra equips de mitja taula en amunt, bons equips i que tots portaven dinàmiques bones. Només hem tret un empat, però tant en els partits contra el Santa Eugènia, el Voltregà i Moià, hem donat la talla i hem tingut les nostres opcions per treure millors resultats, hem demostrat ser un bon equip i que al final de la lliga podem estar amb ells. Ara ens treuen forces punts...però això és molt llarg.

Dissabte no vam començar bé el partit, sent tous a darrera i no arribant a dalt...fins que el Moià va fer l’1 a 0 al minut 15 desviant una falta, tot i que fins llavors havia tingut ja un parell o tres d’ocasions clares. A partir d’aquí ens vam despertat, el partit es va igualar, nosaltres dominant més i el Moià sortint ràpid a la contra. Vam estar millor darrera, no concedint gaires més ocasions, tot i que a dalt tampoc arribàvem amb claredat. Tot i així vam fer un pal en el llançament d’una falta.

La segona part va començar igual, nosaltres sense concedir ocasions i arribant a l’àrea però sense fer ocasions clares. Ells es van defensar molt bé. I al minut 15 de la segona van expulsar en Gil...i tot i que ens va condicionar fins el final, vam seguir apretant, sense por i arribant a l’àrea, però la manca d’encert en l’última passada va fer que no marquéssim. I en els minuts finals, el Moià hagués pogut sentenciar a la contra, però en Vinyo va estar molt encertat sota pals. Va ser una llàstima el resultat, però fins i tot amb 10 vam fer patir el Moià. Tot i així, tot i que potser nosaltres vam dominar en el conjunt del partit, ells van tenir més ocasions clares.

I la setmana que ve a retrobar-nos amb la victòria. Serà difícil, però tot i que l’Ametlla ha guanyat el seu primer partit, juguem a casa i no hi ha excuses, i la victòria ens faria recuperar l’alegria pel resultat, però l’actitud ha de seguir sent la mateixa.

Força UE!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hay alguien,hAY ALGUIEN esto ta muerto.

Anònim ha dit...

per la manera d'escriure i les hores en què ho vas fer diria que el que ha escrit abans era un tio que entrena amb jersei de llana...